ponedeljek, 27. maj 2013

Altitude majice - najboljše športne majice


Kako ste oblečeni v vašem prostem času ali med športno aktivnostjo, ni vseeno, tega se zavedajo tudi oblikovalci pri blagovni znamki Altitude. Njihove majice so izdelane iz kakovostnih materialov in sicer tako iz naravnih kot iz sintetičnih. Altitude majice so izdelane na tak način, da se popolnoma zlijejo s telesom. Zaradi tega niso le udobne za samo nošenje, ampak so udobne tudi pri izvajanju športne aktivnosti. Med vsakim športom je zelo pomembno, da oblačila športnika ne ovirajo. Zato je pomembna širina kroja, debelina tkanine in prožnost materiala. Altitude majice različnih vrst so izdelan prav zato, da jih izbiramo glede na namen in pogoje, v katerih bodo uporabljene.

Vendar pa funkcionalnost pri oblačilih ni vse. Altitude majice so poleg tega, da so udobne in funkcionalne, tudi izjemno sodobno oblikovane. Izdelane so na podlagi modnih smernic in z mislijo, da je ljudem tudi v prostem času pomembno, da so lepo oblečeni. Altitude majice se izjemno lepo podajo tudi z oblačili, ki niso namenjena športu. Predvsem bombažne Altitude majice se lahko uporabijo kot spodnje majice. Tako da če osebi postane prevroče, lahko dolgo majico sleče, saj je spodnja dizajn Altitude majic povsem primeren za večino družbenih priložnosti, v katerih se oseba znajde.

Altitude majice se delijo na tiste, ki so namenjene moškim, tiste, ki so namenjene ženskam, izdelujejo pa tudi unisex majice. Vse majice so izdelane na podlagi tehnologije, ki zagotavlja optimalno uravnavanje vlage. Ljudje se ne znojimo le med športno aktivnostjo, ampak tudi kadar le hodimo, sedimo v toplem prostoru ali pa premikamo težje predmete. Altitude majice s sistemom pa oddajanje vlage v prostor pa zagotovijo, da se vam ne bodo pod pazduhami tako hitro nabrale kapljice znoja. Vsi poznamo ta neprijeten pojav, ki je moteč tako iz vidika občutka na stiku s kožo, pa tudi na videz ni ravno najbolj privlačen.

Poiščite svojo novo športno opremo na superge.si!

Ni komentarjev: