četrtek, 3. marec 2011

Otroška trgovina Oaza udobja

Oaza udobja je otroška trgovina

3476_big
#mce_temp_url#, ki prodaja najrazličnejše izdelke za otroke. V večini prodajajo različna otroška oblačila, vedno pa so to originalna oblačila priznanih blagovnih znamk. Gre za blagovne znamke, ki jih proizvajajo le za otroke in so med otroci izredno popularne. Po mojih izkušnjah otroci takšna oblačila veliko raje oblačijo, saj jih poznajo tudi iz drugih aspektov življenja (tudi če vedno ne vedo od kot), tako da imamo veliko manj težav pri pregovarjanju z otroci, kaj bodo nosili in kaj ne.

Dodatna pozitivna lastnist otroških oblačil, ki jih prodajajo je, da, zelo pogosto, otroci veliko bolj pazijo na svoja oblačila, če je na njih njihov najljubši junak ali junakinja. Njih pa res ne želijo uničiti ali umazati in zato bodo bolj popazili na ta oblačila. No, vsaj včasih. Vedno to pač ne gre.

In ja, sej vsi vemo, starši smo najbolj zaposlene in zasedene osebe, tako da nam takšna otroška trgovina prihrani veliko časa, saj lahko naše malčke presenetimo s čudovitimi oblačili kar iz našega naslanjača in nam jih dostavijo po pošti na dom.

Ta trgovina z otroškimi oblačili pa ponuja tudi oblačila za dojenčke, blagovnih znamk Charmmy Kitty in Disney Mickey, ki so izredno popularni.

Še posebej je potrebno izpostaviti, da imajo skoraj vedno nekaj oblačil v akciji. In to ne kar tako v akciji, ampak v -50 % akciji. In v akciji boste našli tudi najbolj popularne blagovne znamke, trenutno so v akciji oblačila Cars, pa Hannah Montana, Spiderman in Hello Kitty. Torej ne le za vsakogar nekaj, ampak nekaj za  vašo punco in fanta, poleg tega pa še 50% znižano, kar bo lepa osvežitev za vašo denarnico.

Ni komentarjev: