sreda, 17. november 2010

Menstrualna skodelica za vaše menstualne težave

Menstrualna skodelica predstavlja naraven in okolju prijazen nadomestek mesntrualnih vložkov in tamponov. Menstrualna skodelica je točno to, kar se sliši, namreč skodelica iz kirurškega silikona, ki zaustavi menstrualno kri. Zaradi tega je veliko bolj higienska od drugih izdelkov na trgu, še bolj pomembno pa, je veliko bolj prijazna vašemu telesu. Zaradi tega, ker krvi ne vpija, ampak le-ta le ostane v skodelici, ni nikakršnih možnosti, da bi puščala snovi, ki bi lahko povzročale vnetja, na drugi strani pa vso kri zaustavi znotraj telesa.

Primerna je za uporabo med športom, plavanjem in druge aktivnost, ko želite biti popolnoma prepričane, da vas bo zaščitila in ne bo predstavljala večjih omejitev za vaš aktiven življenjski slog.

Menstrualno skodelico lahko nosite vsaj 8 pa tja do 12 ur, tako da imate veliko manj skrbi, še pomembneje pa je, da jo lahko uporabljate leta in leta, celo tja do 10 let. To pomeni, da z enkratnim nakupom v vrednosti 30€, nadomestite vse tampone in higienske vložke za naslednjih nekaj let. Tako privarčujete in naredite nekaj dobrega za okolje, saj se na odlagališčih smeti dandanes nabirajo velikanske količine higienskih vložkov in tamponov za enkratno uporabo, ki zastrupljajo okolje in podtalnico.

torek, 16. november 2010

Turistična agencija, ki vas popelje okoli sveta in nazaj

Potovanje je lahko stresno ali pa ne, marsikaj je odvisno od tega, kako dobro ste opravili svoje delo preden ste se odpravili na potovanje. In zelo veliko je odvisno od turistične agencije oziroma posrednika s katerim potujete. Posredniške agencije danes na srečo ponujajo stotine, če ne tisoče aranžmajev med katerimi lahko izbirate. Če se odločite za pravega ponudnika, boste lahko za vaš termin, tisti ki vam ustreza, našli veliko različnih ponudb, tako da boste lahko našli tisto, ki vam ustreza, po ceni ki vam ustreza in z organizatorjem, ki vam ustreza. To pa ni kar tako. 

Potujnekam.com vam omogoča tako rezervacijo najrazličnejših letalskih kart, hotelov in apartmajev, kot tudi celotnih potovanj na tolikšno število destinacij, da jih še sami komaj preštejejo :D Med vsemi temi ponudbami pa boste našli tudi veliko ponudbo last minute potovanj.

ponedeljek, 15. november 2010

Slovenski digg - men je ql

Pridobivanje povratnih povezav je vedno problem, nikoli ne veš kje vse bi pridobil povratno povezavo, posebej je stvar problematična, če delate optimizacijo za slovensko stran. Takrat praktično takoj zmanjka nekih strani, kjer bi lahko objavili deep link na vašo stran. Evo, mi vam vse te težave rešimo, predstavljamo vam slovenski digg imenovan men je ql. Na njem lahko objavite kakršnekoli povezave želite, slovenske in prijazne, najpomembneje pa je to, da ima ta stran tudi precej visok PR (oceno pomembnosti strani, ki jo določa google). Res pa je, da ima PR3 le prva stran, kar pomeni da se morate potruditi in novico spraviti na prvo stran, na kateri se pojavijo samo novice, ki imajo več kot 3 glasove. Torej, kaj čakate, pokažite nam vaše spletne strani

Vaše stanovanje nujno potrebuje prenovo

Naslova mi verjetno ne verjamete, ampak kljub temu imam prav, ne glede na to, kar si vi mislite o tem. Povem vam tudi zakaj. Čisto enostavno, v vašem stanovanju skoraj zagotovo obstaja del pohištva, ki ga niste zamenjali že odkar ste se preselili v vaše stanovanje. To so vrata vašega stanovanja. Naj bodo to notranja vrata med sobami, ali zunanja vrata, ki gledajo na hodnik ali vrt, vsa so najbolj pozabljen del pohištva. Rečemu mu stavbno pohištvo in ga menjavamo bolj vsakih nekaj desetletij, kot vsakih nekaj let. Ravno zato je nujno, da sedaj razmislite kako bi morali menjati vaša vrata. Poglejte jih, se še sploh skladajo z barvnimi kombinacijami in kombinacijami materialov v vašem stanovanju? Mislim da ne. Imam prav?